Van triotest naar kennismaking

Triotest

Journalist Torben Brandt en technisch consulent Stefan Rosendal testen drie vouwwagens op o.a. opzetgemak, bagageruimte en kwaliteit. De Camp-let Classic, Trigano Galleon en de Combi-Camp FLEXI.
Deense trio-test met FLEXI T&T
Conclusie Deense trio-test met FLEXI T&T

Kennismaken met … Country iQ Heat

Kennismaking Combi-Camp iQ-HEAT def

De Combi-Camp Heat, heeft als enige vouwwagen een verwarmingssysteem aan boord. Dat maakt kamperen in alle seizoenen mogelijk zonder kou te lijden.
KCK kennismaking iQ HEAT.pdf

Kennismaken met … Combi-Camp FLEXI

Kennismaking met de FLEXI

De FLEXI is een tenttrailer met een geheel aluminium wagenbak en een afneembare tentopbouw. De wagen kun je als aanhanger gebruiken en de tent sla je op in de schuur. 
KCK kennismaking FLEXI

FLEXI Kamperen

Campinglife FLexi test

Tegenwoordig zijn er veel samengestelde gezinnen, waar ieder van de partners met twee kinderen op zoek is naar ruimte in de tenttrailer. Het Deense merk heeft hier met de FLEXI handig op ingespeeld.
Campinglife kennismaking FLEXI

Duurtest: Venezia Comfort

Duurtest Combi-Camp

Luxe, snel opzetbare wagens zijn de trend in vouwwagenland. Om aan de weet te komen of de hoge reputatie van Combi-Camp terecht is, sturen wij twee teams met een Venezia Comfort op pad. 
KCK duurtest Venezia Comfort

Tweedehands Venezia

Wie van rondtrekken houdt, kan volstaan met het uitklappen van de wagenbak. Sta je langer op één plek, dan kun je de tent uitbreiden. Het merk is populair op de tweedehands markt.
KCK0914_KCK deel 1.pdf en KCK0914_KCK_deel 2.pdf

Tweedehands Venezia modeljaar 2003

Wie investeert in dit kwaliteitsmerk uit Denemarken, krijgt daar geen spijt van: de afschrijving is laag en het kampeergenot hoog. 
kck-test-Venezia-tweedehands.pdf