Welke Combi-Camp vouwwagens zijn er? 

Er zijn 3 verschillende modellen vouwwagens in het assortiment: de Valley, Country en FLEXI. De vouwwagen heeft klasse, zodat u kunt genieten tijdens het kamperen. Zo bestaat het merk al meer dan 50 jaar en is hij uniek. Dit komt o.a. door het vernuftige systeem van bagagedrager en vast deksel.

Combi-Camp gaat altijd snel met marktontwikkelingen mee.

De Valley: met de essentie van een bed op wielen en een vaste vloer. Je koopt hem in de basisuitvoering en kunt hem later naar behoefte uitbreiden. De Country is het topmodel, met vast deksel en droomkeuken. De Country Anniversary is destijds speciaal ontwikkeld voor het 50 jarig jubileum. Door het ontbreken van de disselbak op dit model, is er plaats voor de fietsendrager op de dissel. Ideaal voor de oudere kampeerder, die nu zijn fiets niet meer hoog op het imperiaal hoeft te plaatsen. Voor jonge gezinnen is er de FLEXI. Deze vouwwagen biedt slaapplaatsen aan 4-7 personen.

Deze vouwwagens blijven de toon zetten

Het merk focust zich intensief op de vernieuwing, uitstraling, design en kwaliteit. Niet voor niets bezit hij innovatieve eigenschappen. Deze worden onder andere met Ten Cate outdoor fabrics ontwikkeld.

Het succes van het vertrouwde concept is al meer dan een halve eeuw oud. In een markt die steeds verandert, blijft hij overeind vanwege zijn talloze voordelen. De vaste vloer en het ultieme opzetgemak zijn eigenschappen die elke kampeerder, toen en nu, aanspreken. Afhankelijk van de tijdgeest worden er steeds weer nieuwe variaties op dat thema bedacht. Natuurlijk zijn er ook pogingen tot navolging gedaan. De kwaliteit van het origineel en de 50 jaar ervaring winnen het gelukkig nog steeds!

Combi-Camp vouwwagens, een wereldwijd begrip

Niet alleen in Nederland is de wagen erg geliefd. In Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Duitsland, Noorwegen bevinden zich vele dealers en gebruikers. Zelfs in China rijdt er eentje rond!

De drie top modellen vouwwagens